ru ua en
Распечатать

«Колхоз имени Лужкова»


16 січня 2016 року, на каналі ВЕСТИ.RU вийшов спеціальний репортаж Ганни Афанасьєвої«Колхоз имени Лужкова». «Коли Юрія Лужкова зняли з посту столичного градоначальника з формулюванням "за втрату довіри", багато хто подумав, що після цього він вже не оговтається. Здавалося, що той, хто 18 років у Москві був головним начальником, просто не перенесе удару долі на порозі свого 75-річчя. Але Юрій Михайлович переїхав не на Рубльовку, а в вмираюче місто Озерськ Калінінградській області і зайнявся фермерством.»
На 4 хвилині 50 секунді відео показано обладнання виробництва Хорольського механічного заводу: розсів РК-2, повітряний сепаратор АСХ-5 із замкнутим циклом повітря і зерноочисний сепаратор А1-БМС-6.
На 13 хвилині 58 секунді відео Лужков розповідає кореспонденту про роботу сортувальної падді-машини виробництва нашого заводу – МСХ.
«Почуття глибокого задоволення, що ти зробив щось корисне» - відчуває Юрій Михайлович (і ми разом з ним) від виробництва гречаної крупи (на нашому обладнанні). Ми бажаємо Юрію Михайловичу усіляких успіхів у цьому нелегкому бізнесі.

Наші машини Вам в допомогу! https://www.youtube.com/watch?v=uw_nSotELIM

P.S. 
Лужков займется производством гречки в Калининградской области -«Ведомости»

Бывший столичный мэр теперь выращивает гречиху под Калининградом [эксклюзив «КП», фото, видео] 

«Нарешті Ю. М. привіз нас до міцної двоповерхової будівлі під старим черепичним дахом. - Це німецький елеватор 1931 року, - пояснив господар ланів та ферм. - Тут ми робимо технологію переробки гречки-зерна в крупу. …. - А нове обладнання? - Різне! І вітчизняне. І українське....»
https://www.youtube.com/watch?v=TZZ5oqfw4p4&feature=youtu.be

17:06 – розсів РК-2, повітряний сепаратор АСХ-5

АСХ-5_РК-2.jpg

17:14 – Ю.М.  дає інтерв'ю біля сортувальної машини – МСХ.

МСХ_Лужков_.jpg

18:14 – видно кожух вальцедекового верстата СГР-400

СГР-400.jpg

PK_АСХ_БМС_Лужков.jpg

PK_АСХ_Лужков.jpg