ru ua en
Распечатать

AGRITECHNICA-2015


Зовсім недавно в Ганновері завершилася найбільша міжнародна виставка сільськогосподарської техніки AGRITECHNICA-2015, яка проводилася з 10 по 14 листопада 2015 року. Традиційно, виставку з робочим візитом відвідала делегація заводу. Як кажуть: у людей підглянути - у себе застосувати. А якщо серйозно – бути в курсі всіх технологічних новинок, тенденцій розвитку обладнання для очищення та переробки зернових культур.
Нашу увагу привернула новинка: «Зерноочисна/просіювальна машина GrainPlus LAGA пропонує такі ж переваги, як і машини серії SMA. Але додатково з аспірацією на впуску і простим доступом до сит спереду. Саме при обробці особливо запилених продуктів машини сімейства GrainPlus гарантують оптимальні результати очищення.» 

GrainPlus LAGA.jpg
У нашій лінійці зерноочисних сепараторів цій машині відповідає БСХ-12.
Нас не здивувало те, що Bühler розробив і виставив сепаратор малої потужності – маркетологи компанії побачили ринкові перспективи в цій ніші. (Напевно подивилися на нашу вкладку «Географія поставок», хоча там відображена лише мала частина з більш ніж 400 сепараторів БСХ-12, вироблених з 2002 року)
Нас здивувала додаткова з аспірація на впуску, цю схему ми застосовуємо з 2011 року. Виявляється не тільки ми підглядаємо … :-)

Agritehnica2015.jpg